Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Бюро перекладів апостиль


Вам потрібно звернутися в надійне київське бюро перекладів, поставити апостиль? Дана печатка ставиться з метою легалізації документів іноземними установами. Якщо Ваші документи не завірені апостилем, і вони до пір цього часу не перекладені на французьку або англійську, Вам потрібно якомога швидше замовляти послуги перекладача для Ваших текстів. Ми займемося переведенням складних за тематикою документів економічної або технічної документації. Щоб узаконити певні дуже важливі документи, компаніям або фізособам необхідно зателефонувати або приїхати в наше бюро перекладів і оформити апостиль.

Апостилем – це спрощена форма легалізації документів, яка діє у країнах, що підписали Гаагську конвенцію. Бюро перекладів поставить апостиль в Міністерстві закордонних справ, Міністурстві юстиції або у Міністерстві освіти Якщо Ви збираєтеся влаштовуватися на роботу або проходити лікування в країнах Європи, Вам буде необхідно перекласти документи і оформити їх на відповідній мові.

Бюро перекладів «Ексленг» оформить апостиль і Ваші документи будуть легалізовані, а, відповідно прийняті в тій країні, куди Ви їдете. Ми приймаємо роботи з переведення на будь-яку мову Європи та світу, тому Ваші документи будуть дуже грамотно і коректно переведені. Можете бути впевненими в грамотності наших співробітників, так як ми переклали не один текст на іноземні мови. Шукаєте відповідне за вартістю бюро перекладів, щоб отримати бажаний апостиль?

«Ексленг» - це бюро перекладів, яке оформлює апостиль, легалізує Ваші документи і переведе їх на будь-яку мову.