Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Бюро перекладів Київ


Бюро перекладів у Києві «Ексленг» може надати для Вашого підприємства точний і високоякісний переклад різноманітних текстів з різною тематикою. До нас Ви зможете звернутися за перекладом документації, а також юридичних, технічних, медичних текстів. Ще ми пропонуємо послуги термінових перекладів, легалізації та апостилю, підготуємо документи на виїзд за кордон і багато іншого. Вам не доведеться шукати додаткові послуги нотаріуса в іншому місці, замовляйте все в бюро перекладів (Київ) «Ексленг».

Щоб в точності зробити переклад, потрібно досконально знати мови оригіналу. Наші фахівці підковані в лексичних та граматичних знаннях мов Європи та світу. Ви можете залишатися спокійними за перекладений текст, який наше бюро Вам надасть. У Ваших важливих паперах і документах не буде дурних помилок, перекопійованих вставок з Інтернету. Наше бюро перекладів (Київ) відрізняється переконливо високим рівнем старанності і знань мов різних країн.

Вам потрібно перекласти дуже важливу документацію на Вашу рідну мову, не загубивши нічого і не спотворивши нічого? Природно, Гугл перекладач Вам в цьому не допоможе. Інтернет-перекладачі спотворюють половину слів і Ви можете щось переплутати або неправильно зрозуміти. Не ризикуйте своєю репутацією і фінансовими справами, просто зателефонуйте в бюро перекладів (Київ) «Ексленг» і замовте терміновий переклад Вашої документації. До перекладів такого роду матеріалів Ви ставимося особливо педантично, так як на кону стоїть успішна операція, а одна некоректна фраза в тексті може все перекреслити. Легалізація та Апостиль також можуть бути надані в нашому бюро перекладів (Київ), так що замовляйте відразу три послуги - переклад, легалізацію і Апостиль.

Вам потрібно терміново перекласти якісь тексти? Ми надамо послуги підприємствам або фізичним особам. Бюро перекладів (Київ) відкрите для співпраці завжди.