Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Бюро перекладів центр


Хочете здати свої документи в бюро перекладів в центрі міста Києва? Вам потрібно якісно і швидко оформити Апостиль або ж легалізацію, отримати коректний переклад вашої технічної документації, перекласти податкові документи, або ж іноземні рахунки і векселі? Щоб не здатися неосвіченим перед своїми партнерами, краще здати на переклад Ваші папери і документи, і тоді Ви будете мати на руках коректний переклад. Знаючи, про що йдеться в документі, Ви зможете оперувати фактами і цифрами, з чимось погоджуватися, а щось подати на виправлення своїм підлеглим. Словом, якщо Ви знаєте, про що йде мова в документі, то Ви маєте якесь уявлення про ситуацію. Бюро перекладів «Ексленг», центр іноземних мов, допоможуть Вам перевести будь-який текст на Вашу рідну мову.

Коли всі важливі документи, інструкції, листи або інші папери на мові, значення якої Вам не доступно, краще було б Вам замовити послуги досвідчених і кваліфікованих перекладачів з бюро перекладів в центрі Києва - «Ексленг».

Крім стандартних послуг перекладів, бюро перекладів (центр) «Екленг надає будь-якого роду послуги нотаріального, юридичного плану. З нами Ви не тільки переведете тексти документів, але ще і завірите їх нотаріально, зробите Апостиль. Вам не обов'язково вивчати дві або три іноземні мови, Вам достатньо буде просто замовляти у нас переклади того чи іншого тексту. Нас не утруднить перевести класти велику кількість текстів, Ви тільки надайте нам оригінали Ваших документів. Звертайтеся в бюро перекладів (центр) «Екленг».

Ви хочете отримати грамотний переклад від кваліфікованого перекладача іноземних мов? Вам потрібно отримати тексти Ваших документів вже терміново? Тоді наше бюро перекладів (центр) готове пойти Вам на зустріч.