Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Засвідчення перекладу в посольстві


Далеко не кожен навіть носій мови може взяти на себе відповідальність за оформлення засвідчення перекладу основного документа в посольстві або іншій державній адміністративній установі. У житті кожної сучасної людини настає день, коли потрібно терміново перевести офіційний документ. Офіційна легалізація теж стає проблемою для приватної особи, оскільки цей процес вимагає концентрації уваги і багато часу. Такі речі, як засвідчення перекладів в посольстві, можуть забрати багато сил, занадто багато часу. Навіть якщо Ви досконало володієте іноземною мовою, ви зовсім можете не знати правила оформлення та легалізації перекладів. Тому досвідчені фахівці бюро перекладів беруть на себе питання засвідчення перекладу документів в посольстві за невисокою оплати.

Для всіх, хто потребує якісного і терміновий переклад офіційної документації, бюро перекладів «Ексленг» готова надати свої послуги. У нас Ви можете замовити засвідчення перекладу в посольстві без побоювань за свої документи. Великий досвід і високий рівень професіоналізму команди дозволяють нам в терміновому порядку виконувати всі перекладацькі роботи швидко і якісно.


Зверніть увагу на різноманітність послуг, які ми надаємо. Численні клієнти як серед приватних осіб, так і корпорацій, вже встигли випробувати якість нашої роботи не тільки в питаннях перекладів, але також і оформлення документації, засвідчення її перекладів в посольствах і легалізації. Ви можете приєднатися до їх числа. Для цього потрібно лише набрати номер телефону, який вказаний на офіційному сайті нашого бюро перекладів.

Термінове засвідчення перекладу в посольстві буде виконано в строк членами команди «Ексленг», поки Ви займаєтеся іншими важливими справами. На нас завжди можна покластися - телефонуйте або залишайте свої контактні дані, щоб в цьому переконатися.

Засвідчення перекладу в посольстві