Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Подорожі до США та переклади на англійську мову

Подорожі до СШАСполучені Штати Америки - одна з найбільш привабливих для подорожей країн світу.  Вона цікава для туристів своєю різноманітністю та багатогранністю. Кілометри трас посеред мальовничих пейзажів, дивовижна природа, величезні каньйони, руїни древніх індіанських поселень, багатомільйонні міста та маленькі містечка нікого не можуть залишити байдужими. Туристів приваблює можливість побачити берега двох океанів – Тихого й Атлантичного, завітати у Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Лас-Вегас та інші міста, знайомі по відомим фільмам.

На території США розмовляють англійською, іспанською, французькою, гавайською та іншими мовами. Але все ж таки, згідно Вікіпедії, за даними на 2000 рік (загальний перепис в США), англійська мова є рідною для 82 % населення США, а 97% володіє англійською мовою у значній мірі. Тому Ваші подорожі по цій країні будуть значно цікавішими, якщо Ви знаєте саме англійську мову, яка є офіційною у багатьох американських штатах. Також переклад документів для цієї країни роблять здебільшого на англійську мову. переклади на англійськуЦікаво знати, що американська англійська мова відрізняється від англійської. Багатьом мігрантам  з різних країн світу, які приїжджали за щастям  до США, потрібна була проста мова для спілкування, тому основою для американської англійської мови стала розмовна англійська. Зміни торкнулися фонетики, лексики і, навіть, граматики.  Американська англійська мова набуває все більшої популярності у світі, бо вона простіша та легша для сприйняття.

Для того, щоб отримати візу для подорожі до США потрібно довести, що Ви маєте, по перше, міцні корені в Україні (свідоцтва про народження, про шлюб, документи на майно), по друге, маєте кошти, для забезпечення Вашого перебування у цій країні (виписки з банківських рахунків та інше).  

Якщо Вам необхідно буде терміново вирішити важливі питання, такі як переклад текстів чи будь-яких документів на англійську мову чи легалізація документів  – з цим проблем не виникне, варто лише звернутись до нашого Бюро перекладів, де завжди готові допомогти. Наші співробітники проконсультують Вас, як найкраще оформити документів для виїзду до США. Бюро перекладів Ексленг  швидко та конфіденційно виконає переклади на англійську мову, поставить апостиль на Ваші документи  як для подорожей цією країною, так і для виїзду на навчання, роботу або для постійного проживання на території США.

У нашому бюро перекладів у центрі Києва професійні перекладачі зроблять переклади на аглійську мову та переклади з англійської мови швидко та якісно. Нотаріальне оформлення документів та  засвідчення документів апостилем будуть зроблені згідно з вимогами тієї країни, куди Ви плануєте їх подавати.