Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Подорожі Австрією та переклади на німецьку мову

переклади на німецьку мовуВідень – місто, у якому хочеться жити, гуляти старовинними вуличками та зранку пити запашну каву зі смачними тістечками. Воно розташоване на березі Дунаю біля підніжжя Альп і вважається одним із найкомфортніших місць у світі й одним із перших за якістю життя.

Крім того, це одна з найстаріших столиць Європи. Протягом багатьох століть Відень був містом-резиденцією Габсбургів – найбільш могутньої монаршої династії, яка правила більшою частиною Європи у Середньовіччі та Новому часі. Тому це місто палаців та монарших резиденцій. Найвідомішим вважається палац Шенбрунн, який ще називають австрійським Версалем.

Тривалий час цей палац був літньою резиденцією династії Габсбургів. Парк, виконаний у французькому стилі, з численними статуями та фонтаном Нептуна з міфологічними скульптурами є продовженням архітектурних споруд та утворює з ними єдиний ансамбль. На пагорбі біля палацу височіє тріумфальна арка, яку було збудовано на честь перемоги над прусським королем. Також на території розташовано найстаріший у світі зоопарк.

Для того, щоб роздивитися весь палацовий комплекс замало цілого дня. А щоб оглянути всі пам’ятки Відня, Вам знадобиться щонайменше місяць.

переклади на німецьку мову київБудемо сподіватися, що незабаром знімуть карантинні обмеження, і ми зможемо знову вільно подорожувати, їздити навчатися або працювати у Австрію та інші країни.

Подорожуючи Австрією варто знати, що це багатомовна держава. У минулому ця країна разом з територіями ще декількох європейських держав входила до складу Австро-Угорської імперії. Це обумовило формування різноманітного мовного середовища. Розмовляють місцеві мешканці як німецькою мовою, так й австрійським варіантом німецької мови, а також етнічними мовами меншин, зокрема угорською, чеською, словацькою та іншими. Австрійська німецька мова відрізняється як лексикою, так і граматичними особливостями, стилем та вимовою.

Але все ж таки, згідно з конституцією, державною мовою в країні є німецька мова, яка нічим не відрізняється від офіційної мови Німеччини.

Тому, якщо Вам потрібно зробити переклад документів на німецьку мову для Австрії, варто звернутися до нашого бюро перекладів у Києві. Досвідчені перекладачі виконають переклад документів на німецьку мову, а потім співробітники нашого бюро перекладів виконають нотаріальне оформлення документів та поставлять апостиль на Ваші документи для Австрії.

У нашому бюро перекладів у центрі Києва професійні перекладачі зроблять переклади на німецьку мову та переклади з німецької мови швидко та якісно. Нотаріальне оформлення документів та їх апостилізація будуть зроблені згідно з вимогами тієї країни, куди Ви плануєте їх подавати.