Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Переклад документів для закордону


В нашому бюро постійно замовляють переклад важливих документів для закордону , так як в наш час багато людей їдуть працювати або жити за межами рідної країни. Це можуть бути різного роду юридичні, бухгалтерські, економічні або медичні документи, які важливі для оформлення проживання та медичного полісу в тій країні, куди вирушає наш клієнт. Якщо Вам дали заповнювати бланки англійською або польською мовою, то Ви навряд чи грамотно зможете перекласти те, що там написано, за винятком того, якщо Ви знаєте цю мову досконало. Хочете замовити в Києві терміновий переклад документів для закордону?

«Ексленг» готові для Вас виконати повний переклад усіх важких для Вас текстів. Надайте скан або скріншот Вашого документа, а ми почнемо свою роботу. Переклад різних документів для закордону можуть бути різного характеру, тому, ми готові перевести будь-яку тематику, різної складності.

До нас звертаються іноземці або українці, з проханням перевести ті чи інші документи для виїзду з країни. Підготувати документи до виїзду Вам допоможе бюро «Ексленг», в якому Ви зможете замовити не тільки переклад документації для закордону, але також завірити їх у нотаріуса, якщо це буде потрібно. Всі корисні для Вас послуги Вам зможуть надати в одному місці, і це дуже важливо, особливо, якщо Ви поспішаєте в посольство або на важливу зустріч. Переклад документів для закордону може виконатися від 1 до 3 днів, в залежності від кількості сторінок і складності роботи. У будь-якому випадку, Ваші документи можуть бути переведені в терміновому порядку, якщо це необхідно.

Замовте терміновий переклад документів для закордону у фахівців нашого бюро. Ми гарантуємо дотримання конфіденційності і не розголошення перекладених текстів.

Переклад документів для закордону