Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Подорожі до Іспанії

Подорожі до ІспаніїВсі люди мріють подорожувати, чи не так? А як щодо подорожі в Іспанію? Тільки-но уявіть… Барселона, Валенсія, Малага…

Якщо Ви вирішили поїхати подорожувати до Іспанії у Барселону,  то  не зайвим буде знати, що у цьому місті розмовляють відразу двома мовами, іспанською та каталонською, і багато туристів дивуються, що вони обидві традиційні, оскільки Барселона - столиця автономної області Каталонії. 

До появи іспанської мови, яка на даний момент є єдиною офіційною державною мовою, там розмовляли «каталонською». Багато людей відносять її зараз до діалектів іспанської, а от каталонці вважають що це не так, оскільки вона давніша і незаслужено відсунута на другий план. 

Але якщо Ви збираєтесь жити у Барселоні, то краще починати з вивчення іспанської мови, яку там розуміють всі, а вже потім, якщо забажаєте, вже вивчити й каталонську.  

Іспанська мова одна з тих, яку можна вивчити найлегше і найшвидше. Вона не важка, але має велику кількість діалектів,  через що її називають часто і проблемною мовою.  Але якщо Вам необхідно буде терміново вирішити важливі питання, такі як переклад текстів чи будь-яких документів на іспанську мову чи легалізація документів  – з цим проблем не виникне, варто лише звернутись до нашого Бюро перекладів, де завжди готові допомогти. Наші співробітники проконсультують Вас, як найкраще оформити переклади документів на іспанську мову та як легалізувати ваші документи для Іспанії.

Варто знати, що іспанська мова займає друге місце у світі за кількістю носіїв – вона випереджає англійську мову,  але все ж поступається китайській.. Останнім часом вона стала дуже популярною в соціальних мережах. Кожного року за статистичними даними все більше людей спілкуються іспанською мовою, а в бюро перекладів зростає кількість запитів на переклади на іспанську мову. Громадяни латиноамериканських країн та іспанці дуже часто називають іспанську мову «кастильською», - це вказує на те, звідки вона походить, та виділяє її серед багатьох діалектів. А от з відомих діячів іспанською мовою говорили: Пікассо, Сервантес, Веласкес тощо.