Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Подорожі до Туреччини та переклади на турецьку мову

переклади на турецьку мовуНа жаль, в умовах карантину наші можливості подорожувати зазнали досить суворих обмежень. Але Туреччина, як завжди, рада бачити наших туристів. На них чекає не лише тепле море, подорожі на яхтах і затишні готелі, але й багато стародавніх пам’яток архітектури. Туреччина розташована на межі двох світів – Європи й Азії. Саме цим пояснюється різноманіття її культури й архітектури. Окрім загальновідомих туристичних маршрутів, таких як Стамбул або Каппадокія, радимо відвідати стародавнє місто Фазеліс, яке знаходиться в Анталії, на території національного парку Олімпос.

переклади турецька

Це давньогрецьке місто було важливим портом на морському торгівельному шляху та було вдало розташоване на межі історичних областей – Лікії та Памфілії. Важливість цього центру мореплавства та торгівлі у стародавні часи була обумовлена наявністю зручної гавані, питної води та природних укріплень, які могли захистити грецьких колоністів від місцевих мешканців. Завдяки вдалому рельєфу, при будуванні фортифікаційних споруд Фазеліса довелося докласти значно менше зусиль, ніж в інших містах.

Це місто, засноване приблизно у 690 році до н. е., збереглося досить добре завдяки віддаленості від інших населених пунктів та географічній ізольованості, і саме там чудово відчувається атмосфера стародавніх часів. 

Державною й офіційною мовою Туреччини є турецька мова. Понад 80% населення країни вважає її рідною. Турецька мова належить до тюркських мов, і при письмі використовується латинський алфавіт, на який замінили арабське письмо після 1928 року.

Якщо Вам потрібно зробити переклад документів на турецьку мову, варто звернутися до нашого бюро перекладів у Києві. Досвідчені перекладачі професійно виконають переклад документів на турецьку мову, а потім наші співробітники нотаріально оформлять та апостилізують Ваші документи для Туреччини.

У нашому бюро перекладів переклади на турецьку мову та переклади з турецької мови роблять професійні перекладачі швидко та якісно. Нотаріальне оформлення документів та їх легалізація будуть зроблені згідно з вимогами тієї країни, куди Ви плануєте їх подавати.