Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Подорожі до Грузії

Подорожі до ГрузіїУ цю невелику країну варто поїхати хоча б тому, що тут виробляють чи не найкращі вина у світі! А ще пригостять ними з грузинською щедрістю та гостинністю та ще й запропонують страви грузинської кухні, які відомі на весь світ!

Курорти Грузії пропонують чудовий літній відпочинок на морі з довгими пляжами Батумі, катання на лижах у горах зі складними трасами у Гудаурі та безліч пам’яток давньої архітектури. Якщо Ви не збираєтесь кататися на лижах, то найкращий час подорожувати Грузією – рання осінь. Тоді спадає літня спека і Ви можете насолодитися виноградом, інжиром, ківі, мандаринами та іншими грузинськими фруктами.

Подорожуючи Грузією, радимо відвідати Гергетський храм Пресвятої Трійці, який розташований на висоті 2,2 тисячі метрів біля підніжжя Казбеку. Цей дивовижний храм згадували у своїх віршах Пушкін та Лермонтов. Точна дата його будівництва невідома, але вважають, що це приблизно XIV століття. Біля храму збереглася середньовічна дзвіниця, та й сам храм зберігся досить добре – на його стінах є стародавні орнаменти і зображення. Також на території церкви є джерело, вода з якого вважається святою.

бюро перекладівТакож багато туристів відвідує скельне місто Уплісцихе, яке розташовано на лівому березі річки Кура. Це скельне місто було засновано наприкінці II — на початку I тисячоліття до н. е., але відтоді добре збереглися його вулиці, площі, тунелі та печерні храми.

Якщо вірити Вікіпедії, основною мовою спілкування для 3,9 мільйонів грузинів в самій Грузії (83 % від населення) та, приблизно, для 800 тис. за кордоном є грузинська мова. Вона ж є державною на території Грузії.

Для подорожей по Грузії немає необхідності перекладати Ваші документи на грузинську мову. Але якщо, наприклад, Ви збираєтесь переїхати жити або працювати до цієї чудової країни, то наше Бюро перекладів допоможе Вам перекласти документи на грузинську мову та засвідчити їх нотаріально і легалізувати.

Наші перекладачі мають великий досвід перекладів на грузинську мову, тому оформлення Ваших документів та їх переклад будуть виконані швидко та професійно.