Оформити заявку
Вкажіть, будь ласка, в які терміни і на яку мову слід виконати переклад.

Щоб скористатися формою, ввімкніть підтримку JavaScript та Cookies в браузері.



Подорожі до Франції

Подорожі до ФранціїФранція – країна-мрія багатьох мандрівників. Вона чарівна, мальовнича та казкова.Тут панує особлива романтична атмосфера, яка приваблює творчих людей з усього світу. Середньовічні замки, розкішні палаци, величні собори, старовинні вулички маленьких містечоктаяскравий Париж – все це неможливо побачити лише за одну подорож.

Мандруючи Францією, радимо обов’язково побувати у замку Вілландрі, що височіє недалеко від Луари. Цей замок, зведений у епоху Ренесансу,відомий своїми садами, розташованими на трьох рівнях.

Перший рівень –Водяний сад з фруктовими деревами поруч з великимставком з рідкісними водними рослинами.Декоративний сад другого рівня складається з трьох тематичних площадок: Сад кохання, Сад музики та Сад лікарських рослин, які поєднані у складний орнамент. Третій рівень – Город – квадратні грядки різноманітних геометричних формі фруктові дерева. Фонтани, що попередньо планувалися для поливу, стали чудовим додатковим елементом, який прикрашає цей мальовничий пейзаж.

переклади з французськоїТакож Ви просто не можете не побувати у Парижі і не побачити відомий всім Лувр та Ейфелеву вежу, Єлисейські поля та дивовижний музей Пікассо й багато іншого.

Ваші подорожі будуть набагато цікавішими, якщо Ви хоч трохи знаєте французьку мову. Це, мабуть, одна з найгарніших та наймелодійніших мов. Вона є офіційною у майже 30 країнах світу. Знання французької мови, так само як і англійської, збільшує Ваші можливості на міжнародному ринку праці, дає доступ до оригіналів творів літератури, музики, кіно.Французька мова буде не менш корисна під час подорожей до Канади, Бельгії, Швейцарії, багатьох країн Африки та Карибського басейну.

А якщо Вам потрібна допомога з перекладу Ваших документів на французьку мову або легалізація документів для Франції, варто лише звернутися до нашого Бюро перекладів, де завжди готові допомогти.Наші співробітники проконсультують Вас як найкраще оформити переклади документів на французьку мову та належним чином легалізують та засвідчать апостилем Ваші документи для Франції.